Cauta in peste 4000 de anunturi
Categorie
Pret (intre 0 si 3000000 Euro)
Judet
Model barca
Model motor
Combustibil
 

Vand Barca River Sport 540

Categorie:
Pret:
8350 EUR
Model:
River Sport 540
Lungime:
5.40
Latime:
1.90
Capacitate persoane:
7
An fabricatie:
2018
Combustibil:
Benzina
Model motor:
Mercury
Putere:
50 hp
Capacitate rezervor:
54
Timpi:
4
Ore de functionare:
170
Imagini
Vand Barca River Sport 540
Vand Barca River Sport 540
Vand Barca River Sport 540
Vand Barca River Sport 540
Vand Barca River Sport 540
Vand Barca River Sport 540
Vand Barca River Sport 540
Alte detalii

Barca River Sport 540; categorie D;  fabricatie 2018, SERAMITIM, Tulcea;  Lungime 5.40; latime 1.90; pescaj 0.25; greutate 250kg; numar maxim de persoane admise 7; rezervor 52 litri in prova cu alimentare pe botul barcii, lumini led, instalatie electrica si panou de sigurante, lumina ancora, priza bricheta, in lada din pupa se afla baterie Varta 70 Ah, in cutie speciala cu heblu si filtru decantor benzina + pompa de santina. Motorul, Mercury Marine 50 ELTP 4S, fabricatie 2010 cu 170 de ore de functionare, greutate 112 kg, dispune de Mercury Vessel Mobile cu afisarea datelor despre total ore, consum, temperatura, turatii, distante si ore parcurse, combustibil consumat, revizii...toate se afiseaza prin bluetooth pe orice dispozitiv mobil. Pe bordul barcii se afla turometru, litrometru si indicator de trim. 2 scaune rotative si un scaun mobil pentru pasager. Barca dispune si de o bancheta din lemn, care se monteaza la nevoie. Locurile sunt in felul urmator: 2 pe scaune, 3 pe bancheta de lemn si 2 in pupa. Suficient spatiu de depozitare in pupa si in prova, pe langa rezervorul de benzina. Biminitop cu cadru pliabil, solid, din bare de inox, prelata de mars cu posibilitate de inchidere partiala sau totala si prelata de stationare cu sistem de legare pe barca, facute pe masura la Nemesis cu materiale premium. Peridoc fabricatie 2016 (cumparat de nou) pe role, 750 kg. 6 suporti din plastic pentru lansete in interiorul barcii, pe laterale, bara de inox pe spatele barcii pentru montare suporti lansete reglabili, 4 suporti pentru pahare, 4 baloane de acostare, cange, vasla, ancora tip umbrela de 6 kg, pompa de santina de rezerva, 3 elice de rezerva (11, 13, 15 in). Barca are instalatia electrica, mansa, cabluri, ceasuri, instalatia de alimentare si toate accesoriile puse noi din 2018. Doar motorul si cu elicea de 11 sunt din 2010. Barca are 5 iesiri in delta, mai mult pentru plimbare decat pentru pescuit. Barca sta pe peridoc in locatie acoperita la Tulcea. Motorul este servisat anual, in ultimii 3 ani a facut 50 de ore. Acum 6 saptamani a fost facuta revizia anuala si schimbat uleiul in cizma si motor, filtru, impaler si termostat. Motivul vanzarii - upgrade. Acte si I.T.P uri la zi, barca pana in 2023 si peridocul pana in 2021. Barca si motorul inscrise la capitania Snagov si peridocul inscris pe Bucuresti. Toate actele pe numele meu. Pachetul se vinde complet, NU SE DEZMEBREAZA. Fara schimburi.

Pret negociabil.

barca , pentru , barcii , motorul , fabricatie , suporti , toate , rezerva , dispune , mobil

Date de contact
Data anunt:
14-02-2020
Utilizator:
Telefon:
0744511974
Localitate:
Bucuresti, jud. Bucuresti
Afisari: 1002
ATENTIE! Barcisecond.ro nu isi asuma nici un fel de raspundere pentru continutul sau realitatea anunturilor publicate. Barcisecond.ro nu garanteaza calitatea, cantitatea, disponibilitatea, originea sau orice alte aspecte reale sau ireale ale produselor adaugate pe site de catre utilizatori, raspunderea revenind exclusiv in sarcina acestora.
Feedback
Barcisecond.ro este cel mai mare site de anunturi barci noi si second hand, salupe, motoare, skijet, veliere, navomodele si pescuit din Romania. Toate anunturile disponibile pe site-ul barcisecond.ro sunt verificate de echipa noastra tot timpul pentru a oferi utilizatorilor informatii cat mai corecte si complete. Pe site-ul nostru gasiti anunturi din urmatoarele categorii de ambarcatiuni: barci second hand si noi, salupe second hand si noi, motoare inboard si outboard second hand si noi, piese barci, salupe, motoare, elice second hand si noi, peridoc si accesorii, skijet, veliere, nave maritime si fluviale, altele. In cadrul site-ului Barcisecond.ro veti gasi si articole despre barci noi si second hand, pescuit, piese si accesorii, ghiduri pentru cumpararea ambarcatiunilor second hand si altele. In concluzie, daca vreti sa cumparati sau sa vindeti salupe sau barci second hand si noi, site-ul Barcisecond.ro este cel mai potrivit dar si gratuit.