Cauta in peste 4000 de anunturi
Categorie
Pret (intre 0 si 3000000 Euro)
Judet
Model barca
Model motor
Combustibil
 

Vand barca Sigma Cruiser + motor 150 CP

Categorie:
Pret:
19000 EUR
Model:
Sigma Cruiser
Lungime:
6.30m
Latime:
2.30m
Capacitate persoane:
6
An fabricatie:
2010
Combustibil:
Benzina
Model motor:
Mercury F150ELPT
Putere:
150 CP
Capacitate rezervor:
200 L
Timpi:
4
Ore de functionare:
330
Imagini
Vand barca Sigma Cruiser + motor 150 CP
Vand barca Sigma Cruiser + motor 150 CP
Vand barca Sigma Cruiser + motor 150 CP
Alte detalii

Barca 6 persoane cu cabina, 2-3 locuri de dormit, comanda hidraulica noua, mansa, aparat radio cu CD si boxe marine, baterie, prelata stationare (toate sunt noi), prelata mars, sumbrela, ceasuri bord Mercury cu functii multiple, profesionale. Parbriz nou cu protectie UV.

Optiona, sonar Humminbird Helix 7, permis navigatie valabil pana in Aprilie 2024. Peridoc fabricatie 2018. Motorul este impecabil cu revizie efectuata in service autorizat, an fabricatie 2017.

prelata , fabricatie , barca , navigatie , optiona , sonar , humminbird , helix , permis , aprilie

Date de contact
Data anunt:
28-05-2020
Utilizator:
Telefon:
0744326159
Localitate:
Rosiorii de Vede , jud. Teleorman
Afisari: 969
ATENTIE! Barcisecond.ro nu isi asuma nici un fel de raspundere pentru continutul sau realitatea anunturilor publicate. Barcisecond.ro nu garanteaza calitatea, cantitatea, disponibilitatea, originea sau orice alte aspecte reale sau ireale ale produselor adaugate pe site de catre utilizatori, raspunderea revenind exclusiv in sarcina acestora.
Feedback
Barcisecond.ro este cel mai mare site de anunturi barci noi si second hand, salupe, motoare, skijet, veliere, navomodele si pescuit din Romania. Toate anunturile disponibile pe site-ul barcisecond.ro sunt verificate de echipa noastra tot timpul pentru a oferi utilizatorilor informatii cat mai corecte si complete. Pe site-ul nostru gasiti anunturi din urmatoarele categorii de ambarcatiuni: barci second hand si noi, salupe second hand si noi, motoare inboard si outboard second hand si noi, piese barci, salupe, motoare, elice second hand si noi, peridoc si accesorii, skijet, veliere, nave maritime si fluviale, altele. In cadrul site-ului Barcisecond.ro veti gasi si articole despre barci noi si second hand, pescuit, piese si accesorii, ghiduri pentru cumpararea ambarcatiunilor second hand si altele. In concluzie, daca vreti sa cumparati sau sa vindeti salupe sau barci second hand si noi, site-ul Barcisecond.ro este cel mai potrivit dar si gratuit.