Cauta in peste 4000 de anunturi
Categorie
Pret (intre 0 si 3000000 Euro)
Judet
Model barca
Model motor
Combustibil
 

Vand Caiac Bic Tobago

Categorie:
Pret:
390 EUR
Imagini
Vand Caiac Bic Tobago
Alte detalii

Vand caiac Bic Tobago pentru 3 persoane. Caiacul suporta o capacitate maxima de 250 kg, este indicat pentru 2 adulti si un copil, dar a fost testat si pentru 2 adulti si 2 copii si se comporta foarte bine. pentru ca este foarte stabil. Poate fi folosit atat pe mare cat si pe lac fiind un caiac de agrement. In pretul afisat ofer si padelele (2 bucati) si 2 suporti scaun. Prezinta zgarieturi specifice intrarii/iesirii din apa.

pentru , caiac , adulti , foarte , fiind , intrarii , specifice , zgarieturi , prezinta , scaun

Date de contact
Data anunt:
28-07-2021
Utilizator:
Telefon:
0722378855
Localitate:
Pitesti, jud. Arges
Afisari: 370
ATENTIE! Barcisecond.ro nu isi asuma nici un fel de raspundere pentru continutul sau realitatea anunturilor publicate. Barcisecond.ro nu garanteaza calitatea, cantitatea, disponibilitatea, originea sau orice alte aspecte reale sau ireale ale produselor adaugate pe site de catre utilizatori, raspunderea revenind exclusiv in sarcina acestora.
Feedback
Barcisecond.ro este cel mai mare site de anunturi barci noi si second hand, salupe, motoare, skijet, veliere, navomodele si pescuit din Romania. Toate anunturile disponibile pe site-ul barcisecond.ro sunt verificate de echipa noastra tot timpul pentru a oferi utilizatorilor informatii cat mai corecte si complete. Pe site-ul nostru gasiti anunturi din urmatoarele categorii de ambarcatiuni: barci second hand si noi, salupe second hand si noi, motoare inboard si outboard second hand si noi, piese barci, salupe, motoare, elice second hand si noi, peridoc si accesorii, skijet, veliere, nave maritime si fluviale, altele. In cadrul site-ului Barcisecond.ro veti gasi si articole despre barci noi si second hand, pescuit, piese si accesorii, ghiduri pentru cumpararea ambarcatiunilor second hand si altele. In concluzie, daca vreti sa cumparati sau sa vindeti salupe sau barci second hand si noi, site-ul Barcisecond.ro este cel mai potrivit dar si gratuit.