Cauta in peste 4000 de anunturi
Categorie
Pret (intre 0 si 3000000 Euro)
Judet
Model barca
Model motor
Combustibil
 

vand pneumatica noua

Categorie:
Pret:
10 EUR
Model:
military
Lungime:
8.5
Latime:
2.3
Capacitate persoane:
14
An fabricatie:
2018
Combustibil:
Benzina
Putere:
10 150
Imagini
vand pneumatica noua
vand pneumatica noua
vand pneumatica noua
Alte detalii

Vand barca pneumatica de mare capacitate, lungime 8.5m latime 2.3 m greutate fara motor 202 kg punte din tego marin cu imbinari din aluminiu, chila gonflabila ranforsata,oglinda motor, motor 10 pina la 150 cp max, gliseaza cu 40 cp perfect, capacitate 14 persoane sau 1620 kg, barca se livreaza in doua cutii, una contine barca iar cealalta puntea, dezumflata se poate ttransporta in orice masina combi,duba, sau remorca mica. Produsul este nou, sigilat, si se vinde fara motor. Nu raspund decat la telefon 0756 600 876

motor , barca , capacitate , masina , puntea , dezumflata , poate , ttransporta , orice , remorca

Date de contact
Data anunt:
25-06-2019
Utilizator:
Telefon:
0756600876
Localitate:
cluj, jud. Cluj
Afisari: 1137
ATENTIE! Barcisecond.ro nu isi asuma nici un fel de raspundere pentru continutul sau realitatea anunturilor publicate. Barcisecond.ro nu garanteaza calitatea, cantitatea, disponibilitatea, originea sau orice alte aspecte reale sau ireale ale produselor adaugate pe site de catre utilizatori, raspunderea revenind exclusiv in sarcina acestora.
Feedback
Barcisecond.ro este cel mai mare site de anunturi barci noi si second hand, salupe, motoare, skijet, veliere, navomodele si pescuit din Romania. Toate anunturile disponibile pe site-ul barcisecond.ro sunt verificate de echipa noastra tot timpul pentru a oferi utilizatorilor informatii cat mai corecte si complete. Pe site-ul nostru gasiti anunturi din urmatoarele categorii de ambarcatiuni: barci second hand si noi, salupe second hand si noi, motoare inboard si outboard second hand si noi, piese barci, salupe, motoare, elice second hand si noi, peridoc si accesorii, skijet, veliere, nave maritime si fluviale, altele. In cadrul site-ului Barcisecond.ro veti gasi si articole despre barci noi si second hand, pescuit, piese si accesorii, ghiduri pentru cumpararea ambarcatiunilor second hand si altele. In concluzie, daca vreti sa cumparati sau sa vindeti salupe sau barci second hand si noi, site-ul Barcisecond.ro este cel mai potrivit dar si gratuit.