Cauta in peste 4000 de anunturi
Categorie
Pret (intre 0 si 3000000 Euro)
Judet
Model barca
Model motor
Combustibil
 

Vand salupa Boston Whaler

Categorie:
Pret:
80000 EUR
Model:
Boston Whaler 285 Conquest
Lungime:
9.20 m
Latime:
2,90 m
Capacitate persoane:
12
An fabricatie:
2008
Combustibil:
Benzina
Model motor:
Mercury Verado
Putere:
450 CP
Capacitate rezervor:
783 L
Timpi:
4
Ore de functionare:
514
Imagini
Vand salupa Boston Whaler
Vand salupa Boston Whaler
Vand salupa Boston Whaler
Vand salupa Boston Whaler
Vand salupa Boston Whaler
Alte detalii

Stare impecabila
Dotata cu toaleta, dus la interior, dus la exterior, bucatarie echipata cu cuptor cu microunde, cuptor electric, 3 chiuvete ( 1 in bucatarie,1 in toaleta, 1 exterioara ), 2 pompe de santina, camera pt. copii. Aer conditionat si webasto.

bucatarie , toaleta , cuptor , stare , exterioara , conditionat , copii , camera , santina , pompe

Date de contact
Data anunt:
19-12-2017
Utilizator:
Telefon:
0731131131
Localitate:
Bucuresti, jud. Bucuresti
Afisari: 1520
ATENTIE! Barcisecond.ro nu isi asuma nici un fel de raspundere pentru continutul sau realitatea anunturilor publicate. Barcisecond.ro nu garanteaza calitatea, cantitatea, disponibilitatea, originea sau orice alte aspecte reale sau ireale ale produselor adaugate pe site de catre utilizatori, raspunderea revenind exclusiv in sarcina acestora.
Feedback
Barcisecond.ro este cel mai mare site de anunturi barci noi si second hand, salupe, motoare, skijet, veliere, navomodele si pescuit din Romania. Toate anunturile disponibile pe site-ul barcisecond.ro sunt verificate de echipa noastra tot timpul pentru a oferi utilizatorilor informatii cat mai corecte si complete. Pe site-ul nostru gasiti anunturi din urmatoarele categorii de ambarcatiuni: barci second hand si noi, salupe second hand si noi, motoare inboard si outboard second hand si noi, piese barci, salupe, motoare, elice second hand si noi, peridoc si accesorii, skijet, veliere, nave maritime si fluviale, altele. In cadrul site-ului Barcisecond.ro veti gasi si articole despre barci noi si second hand, pescuit, piese si accesorii, ghiduri pentru cumpararea ambarcatiunilor second hand si altele. In concluzie, daca vreti sa cumparati sau sa vindeti salupe sau barci second hand si noi, site-ul Barcisecond.ro este cel mai potrivit dar si gratuit.