Cauta in peste 4000 de anunturi
Categorie
Pret (intre 0 si 3000000 Euro)
Judet
Model barca
Model motor
Combustibil
 

Vand salupa KELT

Categorie:
Pret:
8000 EUR
Model:
KELT SA
Lungime:
4.35
Latime:
1.76
Capacitate persoane:
5
An fabricatie:
1999
Combustibil:
Benzina
Model motor:
Mercury
Putere:
40
Capacitate rezervor:
40
Ore de functionare:
100
Imagini
Vand salupa KELT
Alte detalii

Ambarcatiunea este dotata cu GPS, cu un sondor (ptr verificarea adancimii apei ), cu lumini de navigatie, cu o pompa de evacuare a apei automatic, avand si 2 supape pe ambele parti, sistem de racire automat.

Remorca are 60 kg, fiind special construita pt ambarcatiune.

In pret se includ si 2 mulinete electrice  pt o adancime de peste 600 m.

ambarcatiunea , sistem , adancime , electrice , mulinete , includ , ambarcatiune , construita , special , fiind

Date de contact
Data anunt:
09-10-2017
Utilizator:
Telefon:
0723979710
Localitate:
Craiova, jud. Dolj
Afisari: 1002
ATENTIE! Barcisecond.ro nu isi asuma nici un fel de raspundere pentru continutul sau realitatea anunturilor publicate. Barcisecond.ro nu garanteaza calitatea, cantitatea, disponibilitatea, originea sau orice alte aspecte reale sau ireale ale produselor adaugate pe site de catre utilizatori, raspunderea revenind exclusiv in sarcina acestora.
Feedback
Barcisecond.ro este cel mai mare site de anunturi barci noi si second hand, salupe, motoare, skijet, veliere, navomodele si pescuit din Romania. Toate anunturile disponibile pe site-ul barcisecond.ro sunt verificate de echipa noastra tot timpul pentru a oferi utilizatorilor informatii cat mai corecte si complete. Pe site-ul nostru gasiti anunturi din urmatoarele categorii de ambarcatiuni: barci second hand si noi, salupe second hand si noi, motoare inboard si outboard second hand si noi, piese barci, salupe, motoare, elice second hand si noi, peridoc si accesorii, skijet, veliere, nave maritime si fluviale, altele. In cadrul site-ului Barcisecond.ro veti gasi si articole despre barci noi si second hand, pescuit, piese si accesorii, ghiduri pentru cumpararea ambarcatiunilor second hand si altele. In concluzie, daca vreti sa cumparati sau sa vindeti salupe sau barci second hand si noi, site-ul Barcisecond.ro este cel mai potrivit dar si gratuit.