Cauta in peste 4000 de anunturi
Categorie
Pret (intre 0 si 3000000 Euro)
Judet
Model barca
Model motor
Combustibil
 

Vand Salupa Silent Craft cu motor

Categorie:
Pret:
1300 EUR
Model:
Silent Craft
Lungime:
4
Latime:
1,4
Capacitate persoane:
4
An fabricatie:
1980
Combustibil:
Benzina
Model motor:
Suzuki
Putere:
40
Capacitate rezervor:
12 l
Timpi:
2
Ore de functionare:
200
Imagini
Vand Salupa Silent Craft cu motor
Vand Salupa Silent Craft cu motor
Vand Salupa Silent Craft cu motor
Vand Salupa Silent Craft cu motor
Vand Salupa Silent Craft cu motor
Vand Salupa Silent Craft cu motor
Alte detalii

Vand salupa Silent Craft in stare foarte buna.Este echipata cu motor Suzuki cu comenzi la distanta pornire mixta cu electromotor si sfoara.Se poate proba pe apa.Se pot vinde si separat.Mai multe date la telefonul nr 0799145755

salupa , mixta , telefonul , multe , separat , vinde , proba , poate , sfoara , electromotor

Date de contact
Data anunt:
27-01-2018
Utilizator:
Telefon:
0722665626 / 0799145755
Localitate:
Giurgiu, jud. Giurgiu
Afisari: 92
ATENTIE! Barcisecond.ro nu isi asuma nici un fel de raspundere pentru continutul sau realitatea anunturilor publicate. Barcisecond.ro nu garanteaza calitatea, cantitatea, disponibilitatea, originea sau orice alte aspecte reale sau ireale ale produselor adaugate pe site de catre utilizatori, raspunderea revenind exclusiv in sarcina acestora.
Feedback
Barcisecond.ro este cel mai mare site de anunturi barci noi si second hand, salupe, motoare, skijet, veliere, navomodele si pescuit din Romania. Toate anunturile disponibile pe site-ul barcisecond.ro sunt verificate de echipa noastra tot timpul pentru a oferi utilizatorilor informatii cat mai corecte si complete. Pe site-ul nostru gasiti anunturi din urmatoarele categorii de ambarcatiuni: barci second hand si noi, salupe second hand si noi, motoare inboard si outboard second hand si noi, piese barci, salupe, motoare, elice second hand si noi, peridoc si accesorii, skijet, veliere, nave maritime si fluviale, altele. In cadrul site-ului Barcisecond.ro veti gasi si articole despre barci noi si second hand, pescuit, piese si accesorii, ghiduri pentru cumpararea ambarcatiunilor second hand si altele. In concluzie, daca vreti sa cumparati sau sa vindeti salupe sau barci second hand si noi, site-ul Barcisecond.ro este cel mai potrivit dar si gratuit.