Cauta in peste 4000 de anunturi
Categorie
Pret (intre 0 si 3000000 Euro)
Judet
Model barca
Model motor
Combustibil
 

Vanzare barca agrement

Categorie:
Pret:
4000 EUR
Model:
Passat 600STD
Lungime:
6.5
Latime:
2.52
Capacitate persoane:
6
An fabricatie:
1993
Combustibil:
Motorina
Model motor:
BMW
Putere:
88kw
Imagini
Vanzare barca agrement
Vanzare barca agrement
Vanzare barca agrement
Vanzare barca agrement
Vanzare barca agrement
Vanzare barca agrement
Vanzare barca agrement
Vanzare barca agrement
Alte detalii
Vand Ambarcatiune de agrement ; Tip Passat 600STD ; Propulsie : Motor Inboard; Locatie : Constanta - Techirghiol ( Barca se vinde impreuna cu peridoc inmatriculat ) ; Dotari suplimentare : ancora , veste salvare , cabina , toaleta

ambarcatiune , impreuna , cabina , salvare , veste , ancora , suplimentare , dotari , inmatriculat , peridoc

Date de contact
Data anunt:
05-07-2017
Utilizator:
Telefon:
0744600749 / 0744600749
Localitate:
constanta, jud. Constanta
Afisari: 1729
ATENTIE! Barcisecond.ro nu isi asuma nici un fel de raspundere pentru continutul sau realitatea anunturilor publicate. Barcisecond.ro nu garanteaza calitatea, cantitatea, disponibilitatea, originea sau orice alte aspecte reale sau ireale ale produselor adaugate pe site de catre utilizatori, raspunderea revenind exclusiv in sarcina acestora.
Feedback
Barcisecond.ro este cel mai mare site de anunturi barci noi si second hand, salupe, motoare, skijet, veliere, navomodele si pescuit din Romania. Toate anunturile disponibile pe site-ul barcisecond.ro sunt verificate de echipa noastra tot timpul pentru a oferi utilizatorilor informatii cat mai corecte si complete. Pe site-ul nostru gasiti anunturi din urmatoarele categorii de ambarcatiuni: barci second hand si noi, salupe second hand si noi, motoare inboard si outboard second hand si noi, piese barci, salupe, motoare, elice second hand si noi, peridoc si accesorii, skijet, veliere, nave maritime si fluviale, altele. In cadrul site-ului Barcisecond.ro veti gasi si articole despre barci noi si second hand, pescuit, piese si accesorii, ghiduri pentru cumpararea ambarcatiunilor second hand si altele. In concluzie, daca vreti sa cumparati sau sa vindeti salupe sau barci second hand si noi, site-ul Barcisecond.ro este cel mai potrivit dar si gratuit.