Cauta in peste 4000 de anunturi
Categorie
Pret (intre 0 si 3000000 Euro)
Judet
Model barca
Model motor
Combustibil
 

Vapor de vanzare

Categorie:
Pret:
28000 EUR
Model:
BM
Lungime:
17.28
Latime:
3.65
Stare tehnica:
Foarte buna
Combustibil:
Motorina
Model motor:
Raba
Putere:
340
Timpi:
4
Imagini
Vapor de vanzare
Vapor de vanzare
Vapor de vanzare
Vapor de vanzare
Vapor de vanzare
Vapor de vanzare
Vapor de vanzare
Alte detalii

VAPOR IMPECABIL! Corpul navei si suprastructura sint construite din table din otel! Opera vie - 100% verificata, vopsea HEMPEL-U.S.A. Motor RABA - original UNGARIA V8/340HP - 0 ore functionare, sonar. 

nava de vanzare , nava transport , nava fluviala

Date de contact
Data anunt:
04-08-2011
Utilizator:
Telefon:
0729554495 / 0746996756
Localitate:
braila, jud. Braila
Afisari: 23673
ATENTIE! Barcisecond.ro nu isi asuma nici un fel de raspundere pentru continutul sau realitatea anunturilor publicate. Barcisecond.ro nu garanteaza calitatea, cantitatea, disponibilitatea, originea sau orice alte aspecte reale sau ireale ale produselor adaugate pe site de catre utilizatori, raspunderea revenind exclusiv in sarcina acestora.
Feedback
Barcisecond.ro este cel mai mare site de anunturi barci noi si second hand, salupe, motoare, skijet, veliere, navomodele si pescuit din Romania. Toate anunturile disponibile pe site-ul barcisecond.ro sunt verificate de echipa noastra tot timpul pentru a oferi utilizatorilor informatii cat mai corecte si complete. Pe site-ul nostru gasiti anunturi din urmatoarele categorii de ambarcatiuni: barci second hand si noi, salupe second hand si noi, motoare inboard si outboard second hand si noi, piese barci, salupe, motoare, elice second hand si noi, peridoc si accesorii, skijet, veliere, nave maritime si fluviale, altele. In cadrul site-ului Barcisecond.ro veti gasi si articole despre barci noi si second hand, pescuit, piese si accesorii, ghiduri pentru cumpararea ambarcatiunilor second hand si altele. In concluzie, daca vreti sa cumparati sau sa vindeti salupe sau barci second hand si noi, site-ul Barcisecond.ro este cel mai potrivit dar si gratuit.