Cauta in peste 4000 de anunturi
Categorie
Pret (intre 0 si 3000000 Euro)
Judet
Model barca
Model motor
Combustibil
 

Velier Ypton 22

Categorie:
Pret:
15500 EUR
Model:
Ypton 22
Lungime:
7 m
Latime:
2.4 m
Capacitate persoane:
4+
An fabricatie:
1984
Combustibil:
Benzina
Model motor:
Mercury
Putere:
6 cp
Capacitate rezervor:
20 l
Timpi:
4
Locuri pentru dormit:
2
Imagini
Velier Ypton 22
Velier Ypton 22
Velier Ypton 22
Velier Ypton 22
Velier Ypton 22
Velier Ypton 22
Velier Ypton 22
Velier Ypton 22
Velier Ypton 22
Alte detalii
Velier Ipton 22 in stare foarte buna, pregatit de voiaj. Pret 15.500€ negociabil An an fabrication 1984, dimensiuni: 7 m lungime  2,4 m latime chila retractabila, pescajul ajunge la 0,65 m (se poate naviga si pe canalele Dunarii), inaltime de lucru cu derivor deschis 1,60 m, greutare 2280 kg, fuselaj GRP albastru vopsit antifouling Motor exterior Mercury 6 cp 4 timpi, an fabricatie 2001 cu  telecomandă, pornire manuală, ultima intretinere octombrie 2019, rezervor exterior 20 litri Foc si randa in stare buna + foc si randa de furtuna. Dispozitiv de montare a catargului, genoa furling, braț de furtună, catarg si ghiu de aluminiu, roll foc Instalatie interior 220 cu alimentare la cheu si 12v de la baterie cu panou electric. WC chimic Porta Potti 4 locuri de dormit cu dormitor in prova separat, si dulap pentru haine Ancora, aragaz cu butelii pe gaz si chiuveta cu rezervor pentru apa (culisabil), doua padele, baloane, scara de baie, vitezometru, sonde de adâncime, compass, radio-casetofon, lămpi de navigație INCLUS peridoc rutier inmatriculat dublu ax.

stare , randa , rezervor , exterior , naviga , pentru , velier , porta , prova , dormitor

Date de contact
Data anunt:
17-05-2020
Utilizator:
Telefon:
0724275793
Localitate:
Constanta , jud. Constanta
Afisari: 1024
ATENTIE! Barcisecond.ro nu isi asuma nici un fel de raspundere pentru continutul sau realitatea anunturilor publicate. Barcisecond.ro nu garanteaza calitatea, cantitatea, disponibilitatea, originea sau orice alte aspecte reale sau ireale ale produselor adaugate pe site de catre utilizatori, raspunderea revenind exclusiv in sarcina acestora.
Feedback
Barcisecond.ro este cel mai mare site de anunturi barci noi si second hand, salupe, motoare, skijet, veliere, navomodele si pescuit din Romania. Toate anunturile disponibile pe site-ul barcisecond.ro sunt verificate de echipa noastra tot timpul pentru a oferi utilizatorilor informatii cat mai corecte si complete. Pe site-ul nostru gasiti anunturi din urmatoarele categorii de ambarcatiuni: barci second hand si noi, salupe second hand si noi, motoare inboard si outboard second hand si noi, piese barci, salupe, motoare, elice second hand si noi, peridoc si accesorii, skijet, veliere, nave maritime si fluviale, altele. In cadrul site-ului Barcisecond.ro veti gasi si articole despre barci noi si second hand, pescuit, piese si accesorii, ghiduri pentru cumpararea ambarcatiunilor second hand si altele. In concluzie, daca vreti sa cumparati sau sa vindeti salupe sau barci second hand si noi, site-ul Barcisecond.ro este cel mai potrivit dar si gratuit.