Cauta in peste 4000 de anunturi
Categorie
Pret (intre 0 si 3000000 Euro)
Judet
Model barca
Model motor
Combustibil
 

Yacht

Categorie:
Pret:
23500 EUR
Model:
Fairlane Boats limited dundle
Lungime:
7,2m
Latime:
2,47 m
Capacitate persoane:
6
An fabricatie:
1985
Combustibil:
Benzina
Model motor:
Volvo penta
Putere:
147,2 kW
Timpi:
4
Locuri pentru dormit:
Da
Imagini
Yacht
Yacht
Yacht
Yacht
Yacht
Yacht
Yacht
Yacht
Yacht
Yacht
Yacht
Yacht
Alte detalii
VÂND YAHT SPORTIV SI AGREMENT FAIRLANE BOATS LIMITED , Anglia 1985. Acesta are îmbunătățiri , unele sunt enumerate mai jos : - vopsea de protecție Line-x in 2018 -sistem de navigație RADAR - 2 sonare -antena TV si radio - wc - Bucătărie - dormitor - dormitor - revizii la zi - panou solar cu acumulatori Pentru mai multe relații va stau la dispoziție la numărul de telefon : 0722258282

dormitor , sportiv , sonare , telefon , dispozi , multe , pentru , acumulatori , solar , panou

Date de contact
Data anunt:
12-05-2020
Utilizator:
Telefon:
0722258282 / 0737010286
Localitate:
Galati, jud. Galati
Afisari: 1033
ATENTIE! Barcisecond.ro nu isi asuma nici un fel de raspundere pentru continutul sau realitatea anunturilor publicate. Barcisecond.ro nu garanteaza calitatea, cantitatea, disponibilitatea, originea sau orice alte aspecte reale sau ireale ale produselor adaugate pe site de catre utilizatori, raspunderea revenind exclusiv in sarcina acestora.
Feedback
Barcisecond.ro este cel mai mare site de anunturi barci noi si second hand, salupe, motoare, skijet, veliere, navomodele si pescuit din Romania. Toate anunturile disponibile pe site-ul barcisecond.ro sunt verificate de echipa noastra tot timpul pentru a oferi utilizatorilor informatii cat mai corecte si complete. Pe site-ul nostru gasiti anunturi din urmatoarele categorii de ambarcatiuni: barci second hand si noi, salupe second hand si noi, motoare inboard si outboard second hand si noi, piese barci, salupe, motoare, elice second hand si noi, peridoc si accesorii, skijet, veliere, nave maritime si fluviale, altele. In cadrul site-ului Barcisecond.ro veti gasi si articole despre barci noi si second hand, pescuit, piese si accesorii, ghiduri pentru cumpararea ambarcatiunilor second hand si altele. In concluzie, daca vreti sa cumparati sau sa vindeti salupe sau barci second hand si noi, site-ul Barcisecond.ro este cel mai potrivit dar si gratuit.