» Barca gonflabila cu vasle Kolimbri KM 280

Barca gonflabila cu vasle Kolimbri KM 280

     Barca cu vasle Kolibri KM 20 este ideala pentru pescuit, aceasta este dotata cu banda de protectie cu bordura antival in jurul barcii din cauciuc gros, podina tego, pompa+furtun, vasle+bete, chit pentru reparatii, geanta de transport. Barca mai poate fi echipata cu un motor de maxim 5 CP. DESCRIERE Lungimea: 2,80 m Latimea: 1.48 m Diametru balonului: 39cm Compartimente siguranta: 4+1 Greutataea suportata ca norma de siguranta pe un ... (Citeste mai multe despre Barca gonflabila cu vasle Kolimbri KM 280)

» Barca cu vasle Luck 250

Barca cu vasle Luck 250

    Luck 250 este cea mai mica barca cu vasle din productia curenta. Este usor de transportat pe portbagajul unei masini si se poate lansa la apa fara preparative speciale. Barca cu vasle Luck 250 este realizata cu dublu bord si dublu fund. Aceasta poate fi echipata cu un motor de 3 - 8 CP. DESCRIERE Lungime: 2.5 m Latime: 1.24 m Inaltime: 0.33 m Pescaj: 0.12 m Greutate: 55 kg Capacitate persoane: 2 DOTARI STANDARD Protectie PV ... (Citeste mai multe despre Barca cu vasle Luck 250)

» Barca cu vasle Tenor

Barca cu vasle Tenor

    Tenor este o barca cu vasle mica ideala pentru pescuit pe lacuri. Barca se poate transporta pe porbagajul unei masini fiind foarte usoara avand o greutate de 40 kg. Propulsia poate fi asigurata atat cu motoare termice cat si electrice, maxim 5 CP.   DESCRIERE Lungime totală: 3,20m Capacitate transport maxim: 300kg Lățime cocă: 1,25m Înălțime de construcție: 0,50m Pescaj: 0,12m Greutate fără motor: 40kg Bord ... (Citeste mai multe despre Barca cu vasle Tenor)

» Barca cu vasle Compass 426

Barca cu vasle Compass 426

    Barca cu vasle Compass 426 este o barca ideala pentru pescuit, vanatoare, transport si in general practica pentru orice domeniu de utilizare, fiind inalta,eleganta si solida. Este construita integral din fibra de sticla cu perete dublu si compartimente pentru protectie dispuse lateral si in spate. Este perfect insubmersibila. Masa redusa a acestei barci o face foarte stabila in conditii de vreme nefavorabila.   DESCRIERE Lungimea: 4,34 m Latimea: 1,70 ... (Citeste mai multe despre Barca cu vasle Compass 426)

» Barca cu vasle Compass 400 GT SPORT

Barca cu vasle Compass 400 GT SPORT

    Barca Compass 400 GT SPORT este o barca cu vasle realizata din fibra de sticla ideala pentu pescuit. Aceasta barca cu vasle are ca dotari: lumini de navigatie, instalatie electrica cu suport pentru baterie, balamale si incuietori din inox, suporti din plexiglas pentru pahare, tacheti din inox, tarpa de plastic. Pupitrul de comanda central al acestei barci este echpat cu parbriz, bara si volanul sunt  din inox, sistem directie heavy duty. Barca Compass 400 GT SPORT poate fi ... (Citeste mai multe despre Barca cu vasle Compass 400 GT SPORT)

» Barca cu vasle Terhi Baby Fun

Barca cu vasle Terhi Baby Fun

    Terhi Baby Fun este o barca cu vasle care se ridica si remorcheaza usor, foarte stabila si sigura fiind dotata cu un compartiment de depozitare folosit pentru pastrarea echipamentului si a vaslelor, poate fi echipata cu un motor outboard. Barca cu vasle Baby Fun este o ambarcatiune ideala pentru a forma viitori marinari, fiind cotata ca numarul unu din clasa sa. DESCRIERE Lungime: 4.06 m Latime: 1.67 m Greutate: 135 kg Persoane: 4 Pescaj: 0.15 ... (Citeste mai multe despre Barca cu vasle Terhi Baby Fun)

» Barca cu vasle Poseidon 435

Barca cu vasle Poseidon 435

    Barca  cu vasle Poseidon 435 este ideala pentru pescuit alaturi de prieteni. Aceasta barca are ca dotari lumini de navigatie, instalatie electrica cu suport pentru baterie. Balamalele, incuietorile, balustradele si tachetii sunt realizate din inox. Optional se poate opta si pentru urmatoarele echipamente: vasle, rola ancora din inox, pompa de santina, busola iluminata, perne fata si spate, separator apa - combustibil, motor de 8 - 30 CP.   DESCRIERE Lun ... (Citeste mai multe despre Barca cu vasle Poseidon 435)

» Barca Terhi Saiman

Barca Terhi Saiman

    Este ambarcatiunea cu vasle traditionale finlandeze ce se bucura de toate detaliie de constructiei Terhi. Aceasta barca se manevreaza usor atat cu vasle cat si cu motor. Este prevazuta cu doua locuri pentru vaslit, banchetele acestei barci sunt dotate cu un compartiment de depozitare. Barca cu vasle Terhi Saiman dispune de un sistem multistrat cu injectie de spuma, fiind mult mai rezistenta in comparatie cu lemul sau fibra de sticla.   DESCRIERE Lungime: 4.7 ... (Citeste mai multe despre Barca Terhi Saiman)

» Barca Terhi 385

Barca Terhi 385

     Este o barca usoara de mici dimensiuni, se poate transporta usor pe puntea unui yacht sau pe portbagajul masinii. Barca cu vasle Terhi 385 este ideala pentru pescuit sau vanatoare de rate. Aceasta barca este sigura si stabila si poate fi echipata cu un mic motor outboard.   DESCRIERE Lungime: 3.80 m Latime: 1.50 m Greutate: 96 kg Capacitate: 315 kg Persoane: 4 Pescaj: 0.18 mm Putere maxima: 4.5/6 CP Putere reco ... (Citeste mai multe despre Barca Terhi 385)

» Barca Pescarusul

Barca Pescarusul

      Barca Pescarusul este o barca de agrement si pescuit, stabila si spatioasa care ofera conditii bune de pescuit pentru 3-4 persoane. Aceasta barca este dotata cu oglinda pentru motor, deplasarea la rame este foarte usoara. Pentru viteze mici in regimul de deplasare al acestei barci, este suficient un motor de 6 pana la 10 CP, iar pentru viteze mari in regim de glisare are nevoie de un motor de 10 - 15 CP. Barca de agrement si pescuit - Pescarusul poate fi construita ... (Citeste mai multe despre Barca Pescarusul)

Feedback
Barcisecond.ro este cel mai mare site de anunturi barci noi si second hand, salupe, motoare, skijet, veliere, navomodele si pescuit din Romania. Toate anunturile disponibile pe site-ul barcisecond.ro sunt verificate de echipa noastra tot timpul pentru a oferi utilizatorilor informatii cat mai corecte si complete. Pe site-ul nostru gasiti anunturi din urmatoarele categorii de ambarcatiuni: barci second hand si noi, salupe second hand si noi, motoare inboard si outboard second hand si noi, piese barci, salupe, motoare, elice second hand si noi, peridoc si accesorii, skijet, veliere, nave maritime si fluviale, altele. In cadrul site-ului Barcisecond.ro veti gasi si articole despre barci noi si second hand, pescuit, piese si accesorii, ghiduri pentru cumpararea ambarcatiunilor second hand si altele. In concluzie, daca vreti sa cumparati sau sa vindeti salupe sau barci second hand si noi, site-ul Barcisecond.ro este cel mai potrivit dar si gratuit.