Cauta in peste 4000 de anunturi
Categorie
Pret (intre 0 si 3000000 Euro)
Judet
Model barca
Model motor
Combustibil
 

Catamaran de lux stare ireprosabila

Categorie:
Pret:
11000 EUR
Model:
Party Barge
Lungime:
6,4
Latime:
2,3
Capacitate persoane:
11
An fabricatie:
2008
Combustibil:
Benzina
Model motor:
Mercury 30CP
Putere:
30CP
Timpi:
4
Ore de functionare:
300
Imagini
Catamaran de lux stare ireprosabila
Catamaran de lux stare ireprosabila
Catamaran de lux stare ireprosabila
Catamaran de lux stare ireprosabila
Catamaran de lux stare ireprosabila
Catamaran de lux stare ireprosabila
Alte detalii

Stare estetica si functionala impecabila, 11 locuri, flotori din duraluminiu, canapele imitatie piele crem, mocheta crem, instalatie sonorizare SONY originala (radio FM, CD, DVD, TV) frigider, chiuveta, ancora, stingator, colac salvare, 4 veste salvare, prelata transparenta de mars + prelata stationare iarna, inmatriculata la Capitania Snagov, inspectie tehnica valabila sept 2013

catamaran de vanzare , catamaran second hand , catamaran ieftin

Date de contact
Data anunt:
09-06-2013
Utilizator:
Telefon:
0755912713
E-mail:
Localitate:
Iasi, jud. Iasi
Afisari: 18095
ATENTIE! Barcisecond.ro nu isi asuma nici un fel de raspundere pentru continutul sau realitatea anunturilor publicate. Barcisecond.ro nu garanteaza calitatea, cantitatea, disponibilitatea, originea sau orice alte aspecte reale sau ireale ale produselor adaugate pe site de catre utilizatori, raspunderea revenind exclusiv in sarcina acestora.
Feedback
Barcisecond.ro este cel mai mare site de anunturi barci noi si second hand, salupe, motoare, skijet, veliere, navomodele si pescuit din Romania. Toate anunturile disponibile pe site-ul barcisecond.ro sunt verificate de echipa noastra tot timpul pentru a oferi utilizatorilor informatii cat mai corecte si complete. Pe site-ul nostru gasiti anunturi din urmatoarele categorii de ambarcatiuni: barci second hand si noi, salupe second hand si noi, motoare inboard si outboard second hand si noi, piese barci, salupe, motoare, elice second hand si noi, peridoc si accesorii, skijet, veliere, nave maritime si fluviale, altele. In cadrul site-ului Barcisecond.ro veti gasi si articole despre barci noi si second hand, pescuit, piese si accesorii, ghiduri pentru cumpararea ambarcatiunilor second hand si altele. In concluzie, daca vreti sa cumparati sau sa vindeti salupe sau barci second hand si noi, site-ul Barcisecond.ro este cel mai potrivit dar si gratuit.