Cauta in peste 4000 de anunturi
Categorie
Pret (intre 0 si 3000000 Euro)
Judet
Model barca
Model motor
Combustibil
 

Ponton catamaran 11 locuri

Categorie:
Pret:
15000 EUR
Model:
Southland
Lungime:
6,1 m
Latime:
2,6 m
Capacitate persoane:
11
An fabricatie:
2011
Combustibil:
Benzina
Model motor:
Yamaha
Putere:
60 cp
Capacitate rezervor:
88
Timpi:
4
Imagini
Ponton catamaran 11 locuri
Ponton catamaran 11 locuri
Ponton catamaran 11 locuri
Alte detalii

Vand ponton catamaran din aluminiu Southland, 11 locuri, 6,1x2,6 m, motor Yamaha 60 cp, scaune piele ecologica, masa rabatabila, instalatie audio, prelata, stare foarte buna, asigur transport.

catamaran de vanzare , catamaran second hand , catamaran ieftin

Date de contact
Data anunt:
17-06-2012
Utilizator:
Telefon:
0722228470
Localitate:
Timisoara, jud. Timis
Afisari: 15559
ATENTIE! Barcisecond.ro nu isi asuma nici un fel de raspundere pentru continutul sau realitatea anunturilor publicate. Barcisecond.ro nu garanteaza calitatea, cantitatea, disponibilitatea, originea sau orice alte aspecte reale sau ireale ale produselor adaugate pe site de catre utilizatori, raspunderea revenind exclusiv in sarcina acestora.
Feedback
Barcisecond.ro este cel mai mare site de anunturi barci noi si second hand, salupe, motoare, skijet, veliere, navomodele si pescuit din Romania. Toate anunturile disponibile pe site-ul barcisecond.ro sunt verificate de echipa noastra tot timpul pentru a oferi utilizatorilor informatii cat mai corecte si complete. Pe site-ul nostru gasiti anunturi din urmatoarele categorii de ambarcatiuni: barci second hand si noi, salupe second hand si noi, motoare inboard si outboard second hand si noi, piese barci, salupe, motoare, elice second hand si noi, peridoc si accesorii, skijet, veliere, nave maritime si fluviale, altele. In cadrul site-ului Barcisecond.ro veti gasi si articole despre barci noi si second hand, pescuit, piese si accesorii, ghiduri pentru cumpararea ambarcatiunilor second hand si altele. In concluzie, daca vreti sa cumparati sau sa vindeti salupe sau barci second hand si noi, site-ul Barcisecond.ro este cel mai potrivit dar si gratuit.