Cauta in peste 4000 de anunturi
Categorie
Pret (intre 0 si 3000000 Euro)
Judet
Model barca
Model motor
Combustibil
 

REX 1

Categorie:
Pret:
39000 EUR
Model:
REX 1
Lungime:
24
Latime:
3.35
Capacitate persoane:
58
An fabricatie:
2009
Combustibil:
Motorina
Model motor:
Volvo
Putere:
175
Timpi:
4
Capacitate transport:
58
Imagini
REX 1
REX 1
REX 1
REX 1
REX 1
REX 1
REX 1
REX 1
REX 1
REX 1
REX 1
REX 1
Alte detalii

Se vinde Rex 1, vapor agrement, 24 m lungime, 3.35 m latime, restaurant hotel, in stare de functionare, 2 motoare diesel Volvo penta, x 170 cp, capacitate 58 persoane. necesita renovare. Pret negociabil! Tel. 0784203132.
Caracteristici:
Capacitate transport ReX 1 - restaurant si bar - 60 de locuri unde se serveste masa; - punte de promenada acoperita cu 50 de locuri pe scaune;
Aer conditionat, radio-Cd, TV color si video;
Bucatarii complet utilate;
Bai dotate cu chiuvete si WC;
Apa curenta;
Nava este dotata cu 3 punti deschise (prova, pupa, promenada), ideale pentru odihna, masa, plaja sau pescuit;
Posibilitatea de a desfasura conferinte, simpozioane chiar la bordul navei.

promenada , restaurant , locuri , capacitate , vinde , deschise , bucatarii , complet , utilate , dotate

Date de contact
Data anunt:
01-02-2022
Utilizator:
Telefon:
0784203132
Localitate:
bucuresti, jud. Bucuresti
Afisari: 809
ATENTIE! Barcisecond.ro nu isi asuma nici un fel de raspundere pentru continutul sau realitatea anunturilor publicate. Barcisecond.ro nu garanteaza calitatea, cantitatea, disponibilitatea, originea sau orice alte aspecte reale sau ireale ale produselor adaugate pe site de catre utilizatori, raspunderea revenind exclusiv in sarcina acestora.
Feedback
Barcisecond.ro este cel mai mare site de anunturi barci noi si second hand, salupe, motoare, skijet, veliere, navomodele si pescuit din Romania. Toate anunturile disponibile pe site-ul barcisecond.ro sunt verificate de echipa noastra tot timpul pentru a oferi utilizatorilor informatii cat mai corecte si complete. Pe site-ul nostru gasiti anunturi din urmatoarele categorii de ambarcatiuni: barci second hand si noi, salupe second hand si noi, motoare inboard si outboard second hand si noi, piese barci, salupe, motoare, elice second hand si noi, peridoc si accesorii, skijet, veliere, nave maritime si fluviale, altele. In cadrul site-ului Barcisecond.ro veti gasi si articole despre barci noi si second hand, pescuit, piese si accesorii, ghiduri pentru cumpararea ambarcatiunilor second hand si altele. In concluzie, daca vreti sa cumparati sau sa vindeti salupe sau barci second hand si noi, site-ul Barcisecond.ro este cel mai potrivit dar si gratuit.