Cauta in peste 4000 de anunturi
Categorie
Pret (intre 0 si 3000000 Euro)
Judet
Model barca
Model motor
Combustibil
 

vand barca cu cabina Gobbi

Categorie:
Pret:
1850 EUR
Model:
Gobbi
Lungime:
5.20
Latime:
2.10
Capacitate persoane:
6
Imagini
vand barca cu cabina Gobbi
vand barca cu cabina Gobbi
vand barca cu cabina Gobbi
vand barca cu cabina Gobbi
vand barca cu cabina Gobbi
Alte detalii

Vand barca cu cabina Gobbi ideala pentru pescuit si agrement, fund dublu, spatii de depozitare, in cabina pot dormi 3 persoane, guvernare, scaun conducator de piele rabatabil, masuta, lumini de navigatie, scarita de innot, se poate asigura transport....mai multe foto pe emai..negociabil...optional motor Johnson 40 cp sau Mercury 40 cp

salupa de vanzare , salupa cu cabina , salupa second hand

Date de contact
Data anunt:
05-10-2012
Utilizator:
Telefon:
0767026132 / 0763127240
Localitate:
Calafat, jud. Dolj
Afisari: 17257
ATENTIE! Barcisecond.ro nu isi asuma nici un fel de raspundere pentru continutul sau realitatea anunturilor publicate. Barcisecond.ro nu garanteaza calitatea, cantitatea, disponibilitatea, originea sau orice alte aspecte reale sau ireale ale produselor adaugate pe site de catre utilizatori, raspunderea revenind exclusiv in sarcina acestora.
Feedback
Barcisecond.ro este cel mai mare site de anunturi barci noi si second hand, salupe, motoare, skijet, veliere, navomodele si pescuit din Romania. Toate anunturile disponibile pe site-ul barcisecond.ro sunt verificate de echipa noastra tot timpul pentru a oferi utilizatorilor informatii cat mai corecte si complete. Pe site-ul nostru gasiti anunturi din urmatoarele categorii de ambarcatiuni: barci second hand si noi, salupe second hand si noi, motoare inboard si outboard second hand si noi, piese barci, salupe, motoare, elice second hand si noi, peridoc si accesorii, skijet, veliere, nave maritime si fluviale, altele. In cadrul site-ului Barcisecond.ro veti gasi si articole despre barci noi si second hand, pescuit, piese si accesorii, ghiduri pentru cumpararea ambarcatiunilor second hand si altele. In concluzie, daca vreti sa cumparati sau sa vindeti salupe sau barci second hand si noi, site-ul Barcisecond.ro este cel mai potrivit dar si gratuit.