Cauta in peste 4000 de anunturi
Categorie
Pret (intre 0 si 3000000 Euro)
Judet
Model barca
Model motor
Combustibil
 

vand salupa Laguna 565 Cabin

Categorie:
Pret:
3000 EUR
Model:
Laguna 565
Lungime:
5,65 m
Latime:
1,78 m
Capacitate persoane:
5 pers
An fabricatie:
2009
Combustibil:
Benzina
Model motor:
fara motor
Putere:
fara motor
Capacitate rezervor:
fara motor
Timpi:
2
Ore de functionare:
200
Imagini
vand salupa Laguna 565 Cabin
vand salupa Laguna 565 Cabin
vand salupa Laguna 565 Cabin
vand salupa Laguna 565 Cabin
vand salupa Laguna 565 Cabin
vand salupa Laguna 565 Cabin
Alte detalii

Vand salupa Laguna 565 Cabin, producator Plasma Galati, fara motor, cu urmatoarele dotari: tacalaj (suport prelate), 2 prelate, rezervor combustibil capacitate marita (50 L), pompa santina automata, instalatie iluminat in cabina si in barca, 3 prize brichete, usa termopan  Al la cabina, set saltele (bancheta  + cabina), claxon, instalatie guvernare, scaune + bancheta  pasageri, suport lansete, excelenta pentru pescuit pe Dunare, an fabricatie 2009, stare exceptionala. PRET : 3000 Euro

salupa de vanzare , salupa cu cabina , salupa second hand

Date de contact
Data anunt:
30-03-2011
Utilizator:
Telefon:
0769.248.270 / 0769.248.270
Localitate:
Oradea, jud. Bihor
Afisari: 16269
ATENTIE! Barcisecond.ro nu isi asuma nici un fel de raspundere pentru continutul sau realitatea anunturilor publicate. Barcisecond.ro nu garanteaza calitatea, cantitatea, disponibilitatea, originea sau orice alte aspecte reale sau ireale ale produselor adaugate pe site de catre utilizatori, raspunderea revenind exclusiv in sarcina acestora.
Feedback
Barcisecond.ro este cel mai mare site de anunturi barci noi si second hand, salupe, motoare, skijet, veliere, navomodele si pescuit din Romania. Toate anunturile disponibile pe site-ul barcisecond.ro sunt verificate de echipa noastra tot timpul pentru a oferi utilizatorilor informatii cat mai corecte si complete. Pe site-ul nostru gasiti anunturi din urmatoarele categorii de ambarcatiuni: barci second hand si noi, salupe second hand si noi, motoare inboard si outboard second hand si noi, piese barci, salupe, motoare, elice second hand si noi, peridoc si accesorii, skijet, veliere, nave maritime si fluviale, altele. In cadrul site-ului Barcisecond.ro veti gasi si articole despre barci noi si second hand, pescuit, piese si accesorii, ghiduri pentru cumpararea ambarcatiunilor second hand si altele. In concluzie, daca vreti sa cumparati sau sa vindeti salupe sau barci second hand si noi, site-ul Barcisecond.ro este cel mai potrivit dar si gratuit.