Cauta in peste 4000 de anunturi
Categorie
Pret (intre 0 si 3000000 Euro)
Judet
Model barca
Model motor
Combustibil
 

Vand vaporas

Categorie:
Pret:
100 EUR
Model:
btr
Lungime:
16
Latime:
3.5
Capacitate persoane:
16
An fabricatie:
2009
Combustibil:
Motorina
Model motor:
td
Putere:
120
Capacitate rezervor:
400
Timpi:
4
Ore de functionare:
20
Capacitate transport:
mare
Locuri pentru dormit:
6
Imagini
Vand vaporas
Vand vaporas
Vand vaporas
Vand vaporas
Alte detalii

Vand vaporas agrement,stare perfecta, constructie 2009, 16 locuri,motorizare  disel, consum 6 l/ora lungime 16 ml,  locuri de dormit, termopan ,plase tantari Wc,chiuveta , aragaz,izolatie vata minerala,saltele,patur,i Generator (12v,220v )frigider,spatii de depozitare ,intalatie 220 V,12 V lumini interioare, 12V si 220 V .Inmatriculat. Tel. 0784 203 132.

locuri , vaporas , aragaz , interioare , lumini , intalatie , depozitare , spatii , frigider , generator

Date de contact
Data anunt:
17-08-2017
Utilizator:
Telefon:
0784203132
Localitate:
bucuresti, jud. Bucuresti
Afisari: 4189
ATENTIE! Barcisecond.ro nu isi asuma nici un fel de raspundere pentru continutul sau realitatea anunturilor publicate. Barcisecond.ro nu garanteaza calitatea, cantitatea, disponibilitatea, originea sau orice alte aspecte reale sau ireale ale produselor adaugate pe site de catre utilizatori, raspunderea revenind exclusiv in sarcina acestora.
Feedback
Barcisecond.ro este cel mai mare site de anunturi barci noi si second hand, salupe, motoare, skijet, veliere, navomodele si pescuit din Romania. Toate anunturile disponibile pe site-ul barcisecond.ro sunt verificate de echipa noastra tot timpul pentru a oferi utilizatorilor informatii cat mai corecte si complete. Pe site-ul nostru gasiti anunturi din urmatoarele categorii de ambarcatiuni: barci second hand si noi, salupe second hand si noi, motoare inboard si outboard second hand si noi, piese barci, salupe, motoare, elice second hand si noi, peridoc si accesorii, skijet, veliere, nave maritime si fluviale, altele. In cadrul site-ului Barcisecond.ro veti gasi si articole despre barci noi si second hand, pescuit, piese si accesorii, ghiduri pentru cumpararea ambarcatiunilor second hand si altele. In concluzie, daca vreti sa cumparati sau sa vindeti salupe sau barci second hand si noi, site-ul Barcisecond.ro este cel mai potrivit dar si gratuit.