Cauta in peste 4000 de anunturi
Categorie
Pret (intre 0 si 3000000 Euro)
Judet
Model barca
Model motor
Combustibil
 

vand velier

Categorie:
Pret:
3700 EUR
Imagini
vand velier
vand velier
vand velier
vand velier
vand velier
vand velier
vand velier
Alte detalii

Vand velier Aloa Marine,fabricatie franceza din fibra.Foarte bine echilibrata prin derivorul de 300 Kg,facand din volte adevarate placeri.Dimensiuni :Lungime 6,9m,latime 2,45,pescaj 0,80cm,dotata cu motor yamaha 4cp.Foarte bine intretinut, tehnic impecabil,catarg aluminiu,randa ajustabila,foc mare,foc mic,sisteme originale de scripeti,4 locuri de dormit,wc,colac salvare, etc.
Ideal pentru agrement navigatie costiera( insule,Grecia ,Turcia),Delta,lacuri sau ape curgatoare.

pentru cunoscatori sau cei interesati pun la dispozitie toate datele tehnice ale fabricantului.

trimit poze pe mail,.........momentan este vizibil la Costinesti.
vanzare cu sau fara peridoc  fabricat 2011 inmatriculat in Romania.
pretul.....banuiesc ca v-ati dat seama ca e de promotie

velier , barca cu vele , velier second hand

Date de contact
Data anunt:
07-07-2012
Utilizator:
Telefon:
0749200844 / 0740133511
Localitate:
iasi, jud. Iasi
Afisari: 22018
ATENTIE! Barcisecond.ro nu isi asuma nici un fel de raspundere pentru continutul sau realitatea anunturilor publicate. Barcisecond.ro nu garanteaza calitatea, cantitatea, disponibilitatea, originea sau orice alte aspecte reale sau ireale ale produselor adaugate pe site de catre utilizatori, raspunderea revenind exclusiv in sarcina acestora.
Feedback
Barcisecond.ro este cel mai mare site de anunturi barci noi si second hand, salupe, motoare, skijet, veliere, navomodele si pescuit din Romania. Toate anunturile disponibile pe site-ul barcisecond.ro sunt verificate de echipa noastra tot timpul pentru a oferi utilizatorilor informatii cat mai corecte si complete. Pe site-ul nostru gasiti anunturi din urmatoarele categorii de ambarcatiuni: barci second hand si noi, salupe second hand si noi, motoare inboard si outboard second hand si noi, piese barci, salupe, motoare, elice second hand si noi, peridoc si accesorii, skijet, veliere, nave maritime si fluviale, altele. In cadrul site-ului Barcisecond.ro veti gasi si articole despre barci noi si second hand, pescuit, piese si accesorii, ghiduri pentru cumpararea ambarcatiunilor second hand si altele. In concluzie, daca vreti sa cumparati sau sa vindeti salupe sau barci second hand si noi, site-ul Barcisecond.ro este cel mai potrivit dar si gratuit.