Cauta in peste 4000 de anunturi
Categorie
Pret (intre 0 si 3000000 Euro)
Judet
Model barca
Model motor
Combustibil
 

Yacht de vanzare

Categorie:
Pret:
30000 EUR
Imagini
Yacht de vanzare
Alte detalii

Are 3 dormitoare de cate 2 persoane, unul cu pat matrimonial si baie iar celelalte 2 au paturi de cate o persoana si baie in hol, aer conditionat, aragaz, frigider, echipament de navigatie complet, pompe de incendiu si santina electrice, generator de 8kw 150 ore de functionare, iluminatul este la 12V cu 2 baterii si redresor, motor si generatorul au baterii separate incarcate de alternator.Un living mare unde pot lua masa 8 persoane si optional pot dormii inca 2 persoane, o terasa inchisa cu prelata transparenta.Tanc de apa 1100 litri si tanc de apa menajera 1300 litri

Motor Mercruiser 3.6 L 180 CP Diesel, are 150 ore de functionare, tanc de combustibil 1300 litri

Are 12 m lungime si 4,2 latime, corpul este din tabla

Este ideala pentru 3 familii, merita vazuta.

yacht de vanzare , yacht de lux , yacht-uri second hand

Date de contact
Data anunt:
30-09-2012
Utilizator:
Telefon:
0744503256
Localitate:
Constanta, jud. Constanta
Afisari: 16748
ATENTIE! Barcisecond.ro nu isi asuma nici un fel de raspundere pentru continutul sau realitatea anunturilor publicate. Barcisecond.ro nu garanteaza calitatea, cantitatea, disponibilitatea, originea sau orice alte aspecte reale sau ireale ale produselor adaugate pe site de catre utilizatori, raspunderea revenind exclusiv in sarcina acestora.
Feedback
Barcisecond.ro este cel mai mare site de anunturi barci noi si second hand, salupe, motoare, skijet, veliere, navomodele si pescuit din Romania. Toate anunturile disponibile pe site-ul barcisecond.ro sunt verificate de echipa noastra tot timpul pentru a oferi utilizatorilor informatii cat mai corecte si complete. Pe site-ul nostru gasiti anunturi din urmatoarele categorii de ambarcatiuni: barci second hand si noi, salupe second hand si noi, motoare inboard si outboard second hand si noi, piese barci, salupe, motoare, elice second hand si noi, peridoc si accesorii, skijet, veliere, nave maritime si fluviale, altele. In cadrul site-ului Barcisecond.ro veti gasi si articole despre barci noi si second hand, pescuit, piese si accesorii, ghiduri pentru cumpararea ambarcatiunilor second hand si altele. In concluzie, daca vreti sa cumparati sau sa vindeti salupe sau barci second hand si noi, site-ul Barcisecond.ro este cel mai potrivit dar si gratuit.