Cauta in peste 4000 de anunturi
Categorie
Pret (intre 0 si 3000000 Euro)
Judet
Model barca
Model motor
Combustibil
 

yacht de vanzare

Categorie:
Pret:
130000 EUR
Model:
ultraphantom
Lungime:
25
Latime:
6,20
Capacitate persoane:
16
An fabricatie:
1982
Combustibil:
Motorina
Model motor:
general motors
Putere:
3x590
Capacitate rezervor:
7000
Timpi:
4
Locuri pentru dormit:
16
Imagini
yacht de vanzare
yacht de vanzare
yacht de vanzare
yacht de vanzare
yacht de vanzare
yacht de vanzare
yacht de vanzare
yacht de vanzare
yacht de vanzare
yacht de vanzare
yacht de vanzare
yacht de vanzare
yacht de vanzare
yacht de vanzare
yacht de vanzare
Alte detalii
Vand yacht Ultraphantom serie de lux , unic proprietar a fost magnatul PUMA , nava are o cabina matrimoniala , doua cabine duble ,doua cabine single , cabina echipaj cu 4 paturi , cabina motorist single ,fiecare cabina avand baie separata , aer condizionat , 3 motoare General Motors de 590 hp, nava este dotata cu toate echipamantele moderne de navigatie , pilot automat , navigator , radar e.t.c. Pentru mai multe detalii va rog sa ma contactati

cabina , cabine , single , moderne , navigatie , echipamantele , motors , dotata , toate , pilot

Date de contact
Data anunt:
02-04-2015
Utilizator:
Telefon:
00393292444766
Localitate:
galati, jud. Galati
Afisari: 14665
ATENTIE! Barcisecond.ro nu isi asuma nici un fel de raspundere pentru continutul sau realitatea anunturilor publicate. Barcisecond.ro nu garanteaza calitatea, cantitatea, disponibilitatea, originea sau orice alte aspecte reale sau ireale ale produselor adaugate pe site de catre utilizatori, raspunderea revenind exclusiv in sarcina acestora.
Feedback
Barcisecond.ro este cel mai mare site de anunturi barci noi si second hand, salupe, motoare, skijet, veliere, navomodele si pescuit din Romania. Toate anunturile disponibile pe site-ul barcisecond.ro sunt verificate de echipa noastra tot timpul pentru a oferi utilizatorilor informatii cat mai corecte si complete. Pe site-ul nostru gasiti anunturi din urmatoarele categorii de ambarcatiuni: barci second hand si noi, salupe second hand si noi, motoare inboard si outboard second hand si noi, piese barci, salupe, motoare, elice second hand si noi, peridoc si accesorii, skijet, veliere, nave maritime si fluviale, altele. In cadrul site-ului Barcisecond.ro veti gasi si articole despre barci noi si second hand, pescuit, piese si accesorii, ghiduri pentru cumpararea ambarcatiunilor second hand si altele. In concluzie, daca vreti sa cumparati sau sa vindeti salupe sau barci second hand si noi, site-ul Barcisecond.ro este cel mai potrivit dar si gratuit.