» Barca cu motor Compass 170 DC

Barca cu motor Compass 170 DC

      DESCRIERE Lungime: 5,10 m Lățime: 2,13 m Înălțime: 1,80 m Proiect: 0,35 m Greutate: 530 kg Înălțime tronsonul: 51 сm Motor: 50-100 CP Capacitate persone: 5 ECHIPAMENT STANDARD Lumini de navigație   Lumina Anchor   Lumini de Cabină   Lumini de cabină   Sine fata Inox   Scaun sofer reglabil lui  ... (Citeste mai multe despre Barca cu motor Compass 170 DC)

» Barca cu motor Egreta

Barca cu motor Egreta

    Barca cu motor Egreta este construita cu aripioare exterioare flotante care asigura o excelenta stabilitate in deplasare si la pescuit, garantand siguranta maxima in exploatare. Grosimea de fund a barcii cu motor a fost conceputa pentru a inlatura fenomenul de trepidatie in mers si pentru a asigura maxima fiabilitate la manevrele efectuate in operatiunile de tragere din apa la mal si invers.   DESCRIERE Lungime: 5.00 m Latime: 1.56 m Inălţime de ... (Citeste mai multe despre Barca cu motor Egreta)

» Barca cu motor Quicksilver 540 Cruiser

Barca cu motor Quicksilver 540 Cruiser

    Quicksilver 540 Cruiser este o barca cu motor realizata din fibra de sticla, ideala pentru plimbarile cu familia. Barca cu motor este foarte confortabila cu un cockpit spatios, masa de picnic, terasa la soare, scaun pilot restilizat.  Printre dotarile acestei barci cu motor se mai numara urmatoarele: perne loc de dormit, pompă de santină, WC chimic, vitezometru, turometru , indicator combustibil ,suport auxiliar motor outboard, arc cu role, scara înot, lumini de nav ... (Citeste mai multe despre Barca cu motor Quicksilver 540 Cruiser)

» Barca cu motor Valiant 750 Cruiser

Barca cu motor Valiant 750 Cruiser

    Barca cu motor Valiant 750 Cruiser este cea mai mare barca din seria Vanguard. Caracterizata prin finisajele premium si de dotarile standard bogate acest model surclaseaza multe barci din calsa sa. Valiant 750 Cruiser este puternica, stabila te surprinde datorita capacitatii sale de a tine apa departe de pasagerii sai. Cu o pacacitate de pala la 12 persoane se preteaza multor scopuri atat pentru incepatori cat si pentru profesionisti. Cu o punte de plaja in partea din fata si ca ... (Citeste mai multe despre Barca cu motor Valiant 750 Cruiser)

» Barca cu motor Forward 520

Barca cu motor Forward 520

    Forward 520 este o barca cu motor  foarte apreciata datorita versatilitatii deosebite. Barca cu motor este ideala pentru pescuit si poate fi folosita la deplasarea rapida catre un loc de pescuit.   DESCRIERE Lungime: 5.2 m Latime: 1.75 m Inaltime: 0.7 m Pescaj: 0.25 m Greutate: 250 kg Capacitate persoane: 6 Motor (putere recomandata): 50 - 90 CP   DOTARI STANDARD Pompa de santina Lumi ... (Citeste mai multe despre Barca cu motor Forward 520)

» Barca cu motor Romcraft 480

Barca cu motor Romcraft 480

    Romcraft 480 este o barca cu motor realizata din rasina poliesterica armata cu fibra de sticla, conceputa pentru pescuit si agrement pe lacurile si raurile interioare.  Deplasarea barcii cu motor Romcraft 480 se poate face cu rame si/sau motor, forma ambarcatiunii asigurand o rezistenta minima la inaintare si o buna stabilitate. Pentru garantarea plutirii si sigurantei, barca cu motor este prevazuta cu  flotoare in interiorul carora se gaseste un material ce asigura pl ... (Citeste mai multe despre Barca cu motor Romcraft 480)

» Barca cu motor Bayliner 175 BR

Barca cu motor Bayliner 175 BR

    Barca cu motor Bayliner 175 BR are spatii de stocare foarte incapatoare, puntea adanca si designul modern. Aceasta barca cu motor este cotata ca fiind cea mai bine vanduta ambarcatiune de fibra de sticla in ultimii 10 ani. Compartimentul motorului a fost regandit pentru o izolare fonica superioara si pentru ca suprafata superioara plata sa aiba functia unei mese. Bayliner 175 BR este o buna optiune pentru a pasi in lumea barcilor cu motor.   DESCRIERE Lungim ... (Citeste mai multe despre Barca cu motor Bayliner 175 BR)

» Barca cu motor Tracker Pro Angler 16

Barca cu motor Tracker Pro Angler 16

    Tracker Pro Angel  16 este o barca cu motor ideala pentru pescuit cu un design atragator, motor Mercury, sonar lowrance, motor de pescuit MotorGuide. Barca are la baza un compartiment de 9 galoan pentru depozitarea pestelui prins,  incastrat in consola. Datorita constructiei din aluminiu sudata compet aceasta barca cu motor este foarte rezistenta.   DESCRIERE Lungime: 4.9 m Latime: 1.75 m Capacitate persoane: 3 An fabricatie: 2011 ... (Citeste mai multe despre Barca cu motor Tracker Pro Angler 16)

» Barca cu motor Quicksilver Activ 540

Barca cu motor Quicksilver Activ 540

    Quicksilver Activ 540 este o barca cu motor cu dimensiuni reduse ideala pentru plimbarile cu familia si pentru pescuit. Aceasta barca cu motor este foarte confortabila, zona de dormit se afla sub punte, cockpitul este spatios incat se poate pescuii, sta la plaja sau lua masa. Quicksilver Activ 540 are ca dotari: directie hidraulica, pompa santina, lumini navigatie, vitezometru, turometru, indicator combustibil, indicator inclinare cizma.   DESCRIERE Lun ... (Citeste mai multe despre Barca cu motor Quicksilver Activ 540)

» Barca cu motor Fair Play Pretty

Barca cu motor Fair Play Pretty

     Fair Play Pretty este o barca cu motor de viteza, destinata in principal activitatilor de agrement sau pescuit. Aceasta barca cu motor este rapida si foarte stabila la viteze mari. Poate fi folosita pe lacuri , fluviu cat si in navigatia maritima costiera. Barca cu motor Fair Play Pretty este autodrenabila si nescufundabila, cu un spatiu de bagaje foarte incapator.   DESCRIERE Lungime: 5,15 m Latime : 2,10 m Inaltime: 1,86 m Bord li ... (Citeste mai multe despre Barca cu motor Fair Play Pretty)

» Barca cu motor Boston Whaler 210 Montauk

Barca cu motor Boston Whaler 210 Montauk

    Dimensiunile generoase ale acestei barci cu motor permit existenta unei punti spatioase ce este prevazuta cu un compartiment de depozitare a pestilor si 6 suporti de undite. Barca cu motor Boston Whaler 210 Montauk este prevazuta cu cabina inchisa, banchete suplimentare, stalp pentru ski si multe alte acesorii pentru ca acest model sa satisfaca cele mai diverse preferinte.   DESCRIERE Lungime: 6.5 m Latime: 2.59 m Greutate: 1134 kg Pescaj: ... (Citeste mai multe despre Barca cu motor Boston Whaler 210 Montauk)

» Barca cu motor DTS Allegro

Barca cu motor DTS Allegro

    DTS Allegro este o barca cu motor usoara realizata din fibra de sticla ideala pentru sportul nautic. Aceasta barca cu motor are ca dotari : compartiment larg pentru schiuri nautice, rama parbriz din fibra de sticla securizata, chilia este dublu compartimentata din fibra de sticla, puntea deschisa este umpluta cu spuma poliuretanica, mochete, tapiserie, scaune pivotane, 8 suporturi pentru bauturi, 4 manere de sustinere din inox, racitor/compartiment ancora cu drenaj, rezervor com ... (Citeste mai multe despre Barca cu motor DTS Allegro)

» Barca cu motor Linder 440 Fishing

Barca cu motor Linder 440 Fishing

    Barca cu motor Linder 440 Fishing este o ambarcatiune de familie, usor de condus si manevrat. Acesta barca poate functiona cu motoare outboard cu capacitate mai mica, dispune de spatii de depozitare la pupa si la mijlocul ambarcatiunii. Barca cu motor este  fabricata din aluminiu de inalta calitate, rezistent la coroziune, asemanator aluminiului folosit la aparatele de zbor. Linder 440 Fishing nu poate fi scufundata chiar daca la bord se afla 4 persoane.   DESC ... (Citeste mai multe despre Barca cu motor Linder 440 Fishing)

» Barca cu motor Olympic 580 BR

Barca cu motor Olympic 580 BR

    Aceasta barca cu motor este usor de manevrat, materialele de constructie sunt de o calitate superioara. Bordul barcii cu motor este realizat din fibra de sticla incat permite o curatare usoara, parbrizul dispune de o vizibilitate optima. Aceasta barca este dotata cu spatii de depozitare pentru bagaje. Barca cu motor Olympic 580 BR ofera o panorama excelenta aceasta fiind ideala pentru pescuit sau pentru plimbarile cu familia.   DESCRIERE Lungime: 5,72 m ... (Citeste mai multe despre Barca cu motor Olympic 580 BR)

» Barca Terhi Nordic 6020 c

Barca Terhi Nordic 6020 c

     Barca cu motor Terhi Nordic 6020 este ideala pentru plimbarile cu famila, foarte stabila si spatioasa, aceasta barca este prevazuta cu un motor de 15 CP, sau optional, poate fi echipata cu un motor outboard de 30 CP. Ca toate ambarcatiunile din seria Terhi, Terhi Nordic 6020 este conceputa pentru performanta.   DESCRIERE Lungime: 4.62 m Latime: 1.87 m Greutate: 225 kg Capacitate: 405 kg Persoane: 5 Pescaj: 0.16 mm ... (Citeste mai multe despre Barca Terhi Nordic 6020 c)

» Barca Laguna 480

Barca Laguna 480

      Aceasta barca este cea mai potrivita pentru pescuitul spotiv, poate fi echipata cu motoare intre 10/15 CP. Exista doua tipuri constructive pentru motor cu cizma scurta si pentru motor cu cizma lunga. Barca Laguna 480 este destul de incapatoarea astfel incat se poate monta chiar si un rodpod.   DESCRIERE Capacitate: 6persoane Lungime: 4,80m Latimea: 1.52m Pescaj: 0,17m Greutate proprie: 140 kg Capacitatea de incarcare: ... (Citeste mai multe despre Barca Laguna 480)

» Barca Olympic 400 DC

Barca Olympic 400 DC

    Barca cu motor Olympic 400 DC este cea mai mica barca cu motor din gama Olympic. Este usoara, puternica, usor de manevrat si remorcat. Unele dintre principalele sale dotari sunt realizarea aceasteia din fibra de sticla, setul complet de perne, suportul pentru bauturi. Aceasta barca cu motor este potrivita pentru toate tipurile de activitati acvatice cum ar fi: croaziera de familie, pescuitul sau chiar skiul acvatic pentru navigatorii experimentati. Descriere Lungime: ... (Citeste mai multe despre Barca Olympic 400 DC)

» Barca Romcraft 510

Barca Romcraft 510

    Este o barca din rasina poliesterica armata cu fibra de sticla, realizata pentru agrement si pescuit. Deplasarea acestei barci se poate face cu rame si/sau cu motor, forma barcii asigura o rezistnta minima la inaintare si o buna stabilitate. Pentru garantarea plutirii si a sigurantei, barca are prevazute flotoare in interiorul carora se gaseste un material ce asigura plutirea. Pentru protejarea barcii de izbituri si lovituri la acoste, aceasta are un cheder din cauciuc montat pe ... (Citeste mai multe despre Barca Romcraft 510)

Feedback
Barcisecond.ro este cel mai mare site de anunturi barci noi si second hand, salupe, motoare, skijet, veliere, navomodele si pescuit din Romania. Toate anunturile disponibile pe site-ul barcisecond.ro sunt verificate de echipa noastra tot timpul pentru a oferi utilizatorilor informatii cat mai corecte si complete. Pe site-ul nostru gasiti anunturi din urmatoarele categorii de ambarcatiuni: barci second hand si noi, salupe second hand si noi, motoare inboard si outboard second hand si noi, piese barci, salupe, motoare, elice second hand si noi, peridoc si accesorii, skijet, veliere, nave maritime si fluviale, altele. In cadrul site-ului Barcisecond.ro veti gasi si articole despre barci noi si second hand, pescuit, piese si accesorii, ghiduri pentru cumpararea ambarcatiunilor second hand si altele. In concluzie, daca vreti sa cumparati sau sa vindeti salupe sau barci second hand si noi, site-ul Barcisecond.ro este cel mai potrivit dar si gratuit.