» Peridoc Bombardier Sea - Doo Jetsky

Peridoc Bombardier Sea - Doo Jetsky

       Acest peridoc este potrivit penru transportarea Jetsky - ului Bombardier Sea - doo.   DESCRIERE Lungime: 4,14 m Latime: 1,52 m Distanta intre platforme acces: 1,31 m Inaltime (inclusiv sistem prindere skijet): 1,00 m Greutate proprie: 163 kg Capacitate maxima de incarcare: 544 kg   DOTARI Sistem iCatch ajustabil Lumini submersibile Complet galvanizat Aparatoare plastic noroi ... (Citeste mai multe despre Peridoc Bombardier Sea - Doo Jetsky)

» Peridocuri pentru ambarcatiuni

Peridocuri pentru ambarcatiuni

    Pentru transportul unei ambarcatiuni si lansarea ei la apa sunt necesare ustensile de calitate, in functie de tipul si marimea ei. Nu toate zonele de agrement sau destinate navigatiei beneficiaza de rampe amenajate corespunzator, de aceea sunt necesare peridocuri rezistente si potrivite tipului de ambarcatiune detinut de caracteristicile acestora. MATERIALE SI GREUTATE     Peridocul este o structura realizata dintr-un material rezistent la apa, care fol ... (Citeste mai multe despre Peridocuri pentru ambarcatiuni)

Feedback
Barcisecond.ro este cel mai mare site de anunturi barci noi si second hand, salupe, motoare, skijet, veliere, navomodele si pescuit din Romania. Toate anunturile disponibile pe site-ul barcisecond.ro sunt verificate de echipa noastra tot timpul pentru a oferi utilizatorilor informatii cat mai corecte si complete. Pe site-ul nostru gasiti anunturi din urmatoarele categorii de ambarcatiuni: barci second hand si noi, salupe second hand si noi, motoare inboard si outboard second hand si noi, piese barci, salupe, motoare, elice second hand si noi, peridoc si accesorii, skijet, veliere, nave maritime si fluviale, altele. In cadrul site-ului Barcisecond.ro veti gasi si articole despre barci noi si second hand, pescuit, piese si accesorii, ghiduri pentru cumpararea ambarcatiunilor second hand si altele. In concluzie, daca vreti sa cumparati sau sa vindeti salupe sau barci second hand si noi, site-ul Barcisecond.ro este cel mai potrivit dar si gratuit.