» Salupa Glastron GT 185 Bowrider

Salupa Glastron GT 185 Bowrider

    Salupa Glastron GT 185 Bowrider este ideala pentru plaja, ski nautic, pescuit in orice anotimp. Interiorul acestei salupe este spatios cu o capacitatea maxima de 8 persoane. Salupa este dotata cu platforma inot extinsa cu scara, suporti pahare, compartiment de depozitare in cockpit, sistem audio cu boxe si adaptor mp3, parbriz curbat cu deschidere si geamuri laterale.   DESCRIERE Lungime: 5,21 m Latime: 2,24 m Pescaj: 112 m Greutate cu moto ... (Citeste mai multe despre Salupa Glastron GT 185 Bowrider)

» Salupa Quicksilver Activ 430 Cabin

Salupa Quicksilver Activ 430 Cabin

    Quicksilver Activ 430 Cabin este compacta si usor de remorcat. Salupa are un cockpit spatios, cu masa de picnic si cabina cu pat pentru doua persoane. Printre dotarile acestei salupe se numara scara de acces in apa, compartimente de depozitare cu incuietoare, compartiment ancora si rola pentru manevrarea acesteia, lumini de navigatie. DESCRIERE Lungime: 4.40 m Lungime punte: 4.24 m Latime: 2.11 m Pescaj: 0.30 m Inaltime: 1.60 m Greutate: ... (Citeste mai multe despre Salupa Quicksilver Activ 430 Cabin)

» Salupa Laguna 565 Cabin

Salupa Laguna 565 Cabin

    Laguna 565 Cabin este o salupa ideala pentru pescuit. Aceasta ofera posibilitatea de a petrece mai multe zile la pescuit fara a avea nevoie de un loc de dormit pe mal. Cabina salupei ofera spatiu suficient pentru a adaposti 2 persoane dar si pentru depozitarea bagajelor.   DESCRIERE Lungime: 5.65 m Latime: 1.78 m Inaltime:  0.7 m Pescaj: 0.32 m Greutate: 280 kg Capacitate persoane: 5   DOTARI STANDARD ... (Citeste mai multe despre Salupa Laguna 565 Cabin)

» Salupa Corsar 550 Bowrider

Salupa Corsar 550 Bowrider

    Salupa Corsar 550 Bowrider este ideala pentru vanatoare, pescuit, turism, transport specializat persoane, poate fi folosita si pe mare, costier, avand bordurile inalte. Este o salupa bine echilibrata avand o foarte buna stabilitate. Se pot transporta comod 6 persoane avand mari spatii de depozitare bagaje atat in zona cargo cat si in spatiile de depozitare inchise. Pentru segmentul business, pensiuni, se poate amenaja pentru transport 10 persoane sau 1500kg. Corsar 550 Bowrider ... (Citeste mai multe despre Salupa Corsar 550 Bowrider)

» Salupa Bayliner 160 OB

Salupa Bayliner 160 OB

       Bayliner 160 OB este o salupa economica ideala pentru plimbarile cu familia si pentru o gama larga de sporturi nautice. In acelasi timp aceasta salupa este usor de remorcat si depozitat datorita dimensiunii si greutatii sale reduse. . DESCRIERE Lungime: 4.93 m Latime: 2.18 m Greutate: 585 kg Pescaj punte: 0.36 m Pescaj maxim: 0.79 m Rezervor: 68 L Capacitate pasageri: 5 Putere minima motor: 60 CP Putere ... (Citeste mai multe despre Salupa Bayliner 160 OB)

» Salupa Jeanneau Merry Fisher 625

Salupa Jeanneau Merry Fisher 625

    Aceasta salupa este ideala pentru pescuit in orice anotimp. Interiorul acesteia este  spatios cu o capacitatea maxima  de 7 persoane. Salupa Jeanneau Merry Fisher 625 are un design extrem de stilizat si un motor de  performanta economica. Este dotata cu spatii de depoziate  sub bancheta cabinei, rafturi laterale, cabina luminata, geamuri din sticla securizata, WC chimic, scaun pilot si  copilot, stergator de parbriz electric, usa si geamurile laterale cu ... (Citeste mai multe despre Salupa Jeanneau Merry Fisher 625)

» Salupa Quicksilver 640 Weekend OB

Salupa Quicksilver 640 Weekend OB

    Salupa Quicksilver 640 Weekend OB este realizata din fibra de sticla, spatioasa, cabina este prevazuta cu masa extensibila iar in cockpit se afla o masuta de picnic. Aceasta salupa este dotata cu cuseste duble, dus si trapa pe punte, scaun reglabil la postul de comanda, chiuveta cu apa sub presiune si plita pentru gatit. DESCRIERE Lungime: 7.30 m Lungime punte: 6.48 m Latime: 2.54 m Pescaj: 0.49 m Inaltime: 2.63 m Greutate: 1400 ... (Citeste mai multe despre Salupa Quicksilver 640 Weekend OB)

Feedback
Barcisecond.ro este cel mai mare site de anunturi barci noi si second hand, salupe, motoare, skijet, veliere, navomodele si pescuit din Romania. Toate anunturile disponibile pe site-ul barcisecond.ro sunt verificate de echipa noastra tot timpul pentru a oferi utilizatorilor informatii cat mai corecte si complete. Pe site-ul nostru gasiti anunturi din urmatoarele categorii de ambarcatiuni: barci second hand si noi, salupe second hand si noi, motoare inboard si outboard second hand si noi, piese barci, salupe, motoare, elice second hand si noi, peridoc si accesorii, skijet, veliere, nave maritime si fluviale, altele. In cadrul site-ului Barcisecond.ro veti gasi si articole despre barci noi si second hand, pescuit, piese si accesorii, ghiduri pentru cumpararea ambarcatiunilor second hand si altele. In concluzie, daca vreti sa cumparati sau sa vindeti salupe sau barci second hand si noi, site-ul Barcisecond.ro este cel mai potrivit dar si gratuit.