» Velier Conrad 20

Velier Conrad 20

    Conrad 20 este un velier realizat din fibra de sticla, dotat cu coca dubla, carma pivotanta, 4 locuri dormit, saltele noi la interior din piele ecologica, balustrade inox, colac, 6 veste de salvare,ancora cu lant, 2 seturi de vele olandeze, catarg si ghiu de duraluminiu. Velierul este echipat cu un motor outboard Veterok 12E de 12 CP cu rezervor extern.   DESCRIERE Lungime: 6.00 m Latime: 2.10 m Pescaj: 0.60 m Catarg: 7.30 m Derivor: ... (Citeste mai multe despre Velier Conrad 20)

» Velier Hanse 311

Velier Hanse 311

    Velierul Hanse 311 este dotat cu doua cabine, toaleta cu dus, bucatarie, lumini de navigatie, busola, sonar, GPS, radio VHF,barometru, ghiduri portuare, harti nautice, pilot automat.   DESCRIERE Lungime: 9.46 m Latime: 3.20 m Pescaj: 1.75 m Catarg: 11.50 m Derivor Suprafata velica Greutate: 4000 kg Capacitate: 6 persoane   MOTOR Model: Volvo Penta Combustibi:l motorina Numar de ... (Citeste mai multe despre Velier Hanse 311)

» Velier Macgregor 26M

Velier Macgregor 26M

    Macgregor 26M este un velier cu balast lichid si derivor mobil, deci se imbarca apa in santina pentru stabilitatea sub vele, este usor de remorcat si navigat. Acest velier este potrivit pentru plimbarile pe  Dunare, Delta si mare in regim costier. MacGregor 26 este dotat cu: statie radio IC-M421, chartploter GPS Garmin 520S cu sonar si loch, inclinometru.   DESCRIERE Lungime: 7.85 m Latime: 2.36 m Pescaj: 0.30 m Catarg: 9.14 m Su ... (Citeste mai multe despre Velier Macgregor 26M)

Feedback
Barcisecond.ro este cel mai mare site de anunturi barci noi si second hand, salupe, motoare, skijet, veliere, navomodele si pescuit din Romania. Toate anunturile disponibile pe site-ul barcisecond.ro sunt verificate de echipa noastra tot timpul pentru a oferi utilizatorilor informatii cat mai corecte si complete. Pe site-ul nostru gasiti anunturi din urmatoarele categorii de ambarcatiuni: barci second hand si noi, salupe second hand si noi, motoare inboard si outboard second hand si noi, piese barci, salupe, motoare, elice second hand si noi, peridoc si accesorii, skijet, veliere, nave maritime si fluviale, altele. In cadrul site-ului Barcisecond.ro veti gasi si articole despre barci noi si second hand, pescuit, piese si accesorii, ghiduri pentru cumpararea ambarcatiunilor second hand si altele. In concluzie, daca vreti sa cumparati sau sa vindeti salupe sau barci second hand si noi, site-ul Barcisecond.ro este cel mai potrivit dar si gratuit.