DESCRIERE www.barcisecond.ro
    Prin inregistrarea ca utilizator pe site-ul www.barcisecond.ro aveti posibilitatea publicarii anunturilor de vinzari-cumparari.
UTILIZATORI
    Pentru a folosi portalul www.barcisecond.ro:
    Utilizatorul are obligatia de a furniza informatii reale si corecte atat in ceea ce priveste datele sale de contact cat si bunul sau serviciul care face obiectul anuntului adaugat de acesta.
    Utilizatorul isi asuma intrega responsabilitate civila cat si penala pentru anunturile pe care le publica pe portalul www.barcisecond.ro.
    Portalul www.barcisecond.ro nu isi asuma nici un fel de raspundere pentru continutul sau veridicitatea anunturilor publicate. www.barcisecond.ro nu garanteaza in niciun fel pentru anunturile si calitatea produselor prezente pe site.
    Legislatia in vigoare obliga www.barcisecond.ro sa informeze autoritatile publice competente despre activitatile ilegale desfasurate de catre utilizatori.
    Daca veti furniza informatii care nu sunt adevarate ori inexacte sau incomplete, www.barcisecond.ro isi rezerva dreptul de a suspenda sau de a sterge contul sau anunturile utilizatorului.
    Utilizatorul nu are voie sa publice anunturi care nu se incadreaza in produsele din portal (tranzactii de ambarcatiuni, accesorii, barci, motoare, articole pescuit etc). www.barcisecond.ro are dreptul de a sterge acele anunturi, fara nici o notificare prealabila.
    Utilizatorul se obliga sa isi asume intreaga responsabilitate pentru informatiile pe care le furnizeaza si le introduce pe portalul www.barcisecond.ro, informatiile trebuind sa fie in conformitate cu legile statului roman si sa nu contina nici un fel de material ilegal (pornografic, ofensator, amenintator, defaimator, obscen, abuziv, calomnios sau violent), precum si pentru orice atingere de drepturi intelectuale ale unei parti, copierea sau publicare neautorizata a altor anunturi care nu va apartin de drept si fapt.
    Nu sunt admise anunturi publicate de mai multe ori cu acelasi continut.
    Nu sunt admise anunturi a caror continut nu se incadreaza in portalul www.barcisecond.ro
    Nerespectarea oricareia dintre conditiile de mai sus sau oricarei prevederi din continutul prezentului acord de utilizare poate duce la suspendarea sau stergerea contului sau a anunturilor utilizatorului respectiv. Suspendarea sau stergerea contului nu trebuie motivata si nici anuntata in prealabil.
DREPT AUTOR
    Informatiile de pe portalul www.barcisecond.ro nu pot fi reproduse, copiate, revandute, transferate etc. fara acordul cerut in prealabil proprietarilor portalului www.barcisecond.ro. Incalcarea regulilor de mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare aplicate in Romania.
LIMITAREA RESPONSABILITATII
    Utilizatorul foloseste portalul pe riscul propriu. In nici un caz, www.barcisecond.ro , afiliatii sai, membrii retelei sale, fiecare in parte sau impreuna, nu vor putea fi facuti responsabili pentru daune directe sau indirecte si in special pentru prejudiciul material, pierderea de date sau de program, prejudiciul financiar, rezultand din accesul sau utilizarea acestui portal sau a tuturor portalurilor care sunt legate de el. Continutul portalului este prezentat fara nici o garantie, de nicio natura.
    Informatiile asupra produselor, serviciilor, modelelor, caracteristicilor si preturilor acestora corespund unei definitii la momentul redactarii lor sau al actualizarii diverselor pagini ale portalului; ele sunt oferite numai cu titlu informativ si deci nu sunt si nu trebuie sa fie considerate ca o oferta contractuala a produselor si serviciilor oferite de www.barcisecond.ro. Erori sau omisiuni pot interveni.
    Accesul la produsele si serviciile prezentate pe portal poate face obiectul unor restrictii. Trebuie deci sa va asigurati ca legea tarii de unde se stabileste conectarea va autorizeaza sa accesati.

Echipa www.barcisecond.ro

Feedback
Barcisecond.ro este cel mai mare site de anunturi barci noi si second hand, salupe, motoare, skijet, veliere, navomodele si pescuit din Romania. Toate anunturile disponibile pe site-ul barcisecond.ro sunt verificate de echipa noastra tot timpul pentru a oferi utilizatorilor informatii cat mai corecte si complete. Pe site-ul nostru gasiti anunturi din urmatoarele categorii de ambarcatiuni: barci second hand si noi, salupe second hand si noi, motoare inboard si outboard second hand si noi, piese barci, salupe, motoare, elice second hand si noi, peridoc si accesorii, skijet, veliere, nave maritime si fluviale, altele. In cadrul site-ului Barcisecond.ro veti gasi si articole despre barci noi si second hand, pescuit, piese si accesorii, ghiduri pentru cumpararea ambarcatiunilor second hand si altele. In concluzie, daca vreti sa cumparati sau sa vindeti salupe sau barci second hand si noi, site-ul Barcisecond.ro este cel mai potrivit dar si gratuit.