» Sealine SC 42

Sealine SC 42

    Yacht - ul Sealine SC42 este un concept nou si inovativ ce ofera mai mult spatiu ca orice cruiser din clasa sa. Printre dotarile acestui yacht se regasesc un soft top, sistem de decapotare al plafonului si geamuri laterale generoase ce permit accesul luminii si al aerului curat. Cel mai important element al constructiei yacht - ului este designul cockpitului. Patru scaune mari orientate catre partea din fata, bord integrat si bar. In partea din spate pot lua masa cu un maxim de ... (Citeste mai multe despre Sealine SC 42)

» Bavaria Cruiser 36

Bavaria Cruiser 36

     Yacht - ul Bavaria Cruiser 36 are o capacitate de 6 persoane, este dotat cu un salon elegant si  trei cabine confortabile (spatii de dormit). Acest yacht are ca dotari: lumini de navigatie, busola, gps, radio, plotter gps, barometru, ghiduri portuare, harti nautice, masa cokpit, dus pe punte, cuptor, frigider.   DESCRIERE Lungime: 11.3 m  Latime:  3.67 m Pescaj: 1.95 An de fabricatie:  2012 Cabine: 3 Cu ... (Citeste mai multe despre Bavaria Cruiser 36)

Feedback
Barcisecond.ro este cel mai mare site de anunturi barci noi si second hand, salupe, motoare, skijet, veliere, navomodele si pescuit din Romania. Toate anunturile disponibile pe site-ul barcisecond.ro sunt verificate de echipa noastra tot timpul pentru a oferi utilizatorilor informatii cat mai corecte si complete. Pe site-ul nostru gasiti anunturi din urmatoarele categorii de ambarcatiuni: barci second hand si noi, salupe second hand si noi, motoare inboard si outboard second hand si noi, piese barci, salupe, motoare, elice second hand si noi, peridoc si accesorii, skijet, veliere, nave maritime si fluviale, altele. In cadrul site-ului Barcisecond.ro veti gasi si articole despre barci noi si second hand, pescuit, piese si accesorii, ghiduri pentru cumpararea ambarcatiunilor second hand si altele. In concluzie, daca vreti sa cumparati sau sa vindeti salupe sau barci second hand si noi, site-ul Barcisecond.ro este cel mai potrivit dar si gratuit.